Ziyaret öncesinde YÖKAK dış değerlendiricileri ile KMÜ yönetimi, Kalite Komisyonu üyeleri ve Kalite Alt Komisyon başkanları çevrim içi bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıda tanışma ve selamlama konuşmalarının ardından KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, üniversitedeki kalite ve akreditasyon süreçleri hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu.
Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, kalite ve akreditasyon çalışmalarının üniversitenin kurumsal gelişimine sunduğu katkılara vurgu yaparak, “YÖKAK dış değerlendirme takımı başkan ve üyeleri ile YÖK gözlemcilerini üniversitemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız.” ifadelerini kullandı.
Toplantı, Liderlik, Yönetişim ve Kalite, Eğitim-Öğretim, Araştırma-Geliştirme ve Yenilikçilik, Toplumsal Katkı ve Uluslararasılaşma Alt Komisyon başkanlarının yaptığı sunumların ardından soru-cevap bölümü ile devam etti. Görüşmeler, karşılıklı başarı temennileriyle sona erdi.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, bu süreçle birlikte kurumsal kalite yönetimi, sürekli iyileştirme ve uluslararası düzeyde akredite bir üniversite olma yolunda önemli bir adım daha atmış olacak.








