Arefe Günü Şehitlik Ziyaret Edildi

Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve protokol üyeleri, Kurban Bayramı arifesinde şehir mezarlığına gelerek şehitlerin kabirlerini ziyaret ettiler.
Vali Fahri Meral ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, protokol üyeleri ile birlikte şehir mezarlığında bulunan şehitliği Arife günü ziyaret etti. Kur’an-Kerim ve duaların okunmasıyla başlayan ziyarette; Vali Meral, Başkan Çalışkan ve protokol üyeleri kabristanlara karanfil bırakarak şehit ailelerine başsağlığı diledi.
Programa, Vali Fahri Meral ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın yanı sıra; AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, İl Müftüsü Muhammet Lütfi Ketenci, Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, Daire Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
BENZER HABERLER
-
Kmü’lü Öğrenciler Fidan Dikti
-
Kmü’de Otizm Farkındalık Günü
-
Saha Çalışmaları Kaldığı Yerden Devam Ediyor
-
Hizmet-İş Sendikası’ndan Anlamlı Ziyaret
-
Rektör Namık Ak, ders çalışan öğrencilere çorba ikram etti
-
Savaş Kalaycı ağaç dikimine katıldı
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.