Karaman Gazze İçin Tek Yürek Oluyor: Hayır Çarşısı Aktekke'de Kuruluyor
Karaman İl Müftülüğü, Gazze'de yaşanan insani drama dikkat çekmek ve bölgedeki ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza atıyor.
Müftülük tarafından düzenlenen “Gazze Yararına Hayır Çarşısı”, 31 Ekim Cuma günü Karaman’da vatandaşlarla buluşacak.
El Emeği Ürünler Gazze İçin Satışa Sunulacak
Hayır çarşısında Karamanlı kadınlar ve gönüllüler tarafından hazırlanan el emeği yiyecekler, süs eşyaları ve çeşitli ürünler satışa sunulacak. Etkinlikten elde edilecek tüm gelir, Gazze’deki mazlum ve ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılacak.
Birlik ve Dayanışma Vurgusu
Karaman İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Birlik olalım, yaralara merhem olalım. El emeği yiyecek ve çeşitli ürünlerle destek sizden, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak bizden.”
Bu çağrıyla birlikte, Karaman halkı dayanışmaya davet edildi.
Etkinlik Detayları
Tarih: 31 Ekim 2025 Cuma
Saat: 09.30 – 18.00
Yer: Aktekke Camii Önü ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı
Karaman İl Müftülüğü, tüm Karamanlıları bu anlamlı organizasyona katılmaya ve Gazze halkına destek olmaya davet etti.
Gazze İçin Dayanışma Zamanı
Bu etkinlik, hem Karaman’daki birlik ruhunu güçlendirmeyi hem de Gazze’deki kardeşlerimize umut olmayı hedefliyor. Vatandaşların katkılarıyla düzenlenecek hayır çarşısı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak yardımlar için önemli bir adım olacak.