“Öğretmenlerimize Vefa” temalı konser, 22 Kasım 2025 Cumartesi günü saat 19.00’da Lütfi Elvan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
KAREV, kültürel ve sosyal faaliyetlerine hız kesmeden devam ederken, bu kez tüm öğretmenlere özel bir müzik ziyafeti sunacak. Türk Müziği Topluluğu tarafından düzenlenecek konser, hem öğretmenlik mesleğine duyulan saygıyı hem de Karaman’da sanatın önemini vurgulamayı amaçlıyor.
KAREV Başkanı Veli Bozkır, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “KAREV Türk Müziği Topluluğu olarak 22 Kasım 2025 tarihinde Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize itafen Karaman’da düzenleyeceğimiz konserimize Türk Müziğine gönül veren tüm dost ve hemşerilerimizi bekliyoruz.” dedi.
KAREV’in düzenleyeceği konserin, Karamanlı sanatseverler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor. Etkinlikte Türk sanat müziğinin seçkin eserleri seslendirilecek ve öğretmenlere özel bir repertuvar sunulacak.
Karaman’da her yıl düzenlenen kültürel etkinliklerle adından söz ettiren KAREV, bu konserle birlikte hem sanat hem de eğitim camiasını bir araya getirmeyi hedefliyor. Karaman halkı, 22 Kasım Cumartesi akşamı Lütfi Elvan Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek bu özel buluşmaya davet edildi.
Etkinlik Detayları:
Tarih: 22 Kasım 2025 Cumartesi
Saat: 19.00
Yer: Lütfi Elvan Kongre ve Kültür Merkezi – Karaman
Etkinlik: “Öğretmenlerimize Vefa” Türk Müziği Konseri
Karaman’da sanatın ve kültürel faaliyetlerin gelişmesine büyük katkı sağlayan Karaman Kültür ve Eğitim Vakfı (KAREV), bu anlamlı konserle öğretmenlere unutulmaz bir gece yaşatmayı planlıyor.









