Karaman Belediyesi Tek Kullanımlık Seccade ve Maske Dağıttı

Covid -19 salgını sebebiyle toplu halde namaz kılınmasının yasaklanmasının ardından bugün (29 Mayıs Cuma) ilk kez toplu halde sosyal mesafeli Cuma namazı kılındı. Karaman Belediyesi belirlenen camilerde namaz kılmaya gelen vatandaşlara tek kullanımlık seccade ve maske dağıttı.
Karaman Belediyesi uzun bir aranın ardından sosyal mesafe kuralına uyarak toplu halde namaz kılınmasına izin verilmesinin ardından, vatandaşlarımızın ibadetlerini daha rahat yapabilmeleri için kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.
Ekipler, Cuma günü öncesinde valilik tarafından belirlenen camilerde yıkama, temizlik ve dezenfekte çalışmasının yanı sıra sosyal mesafe kuralları gereği cemaatin saf tutacağı alanlarda işaret çalışması gerçekleştirdi. Bugün ise Cuma namazı öncesinde camilerin girişinde vatandaşlara tek kullanımlık seccade ve maske dağıttı.
BENZER HABERLER
-
Kmü’lü Öğrenciler Fidan Dikti
-
Kmü’de Otizm Farkındalık Günü
-
Saha Çalışmaları Kaldığı Yerden Devam Ediyor
-
Hizmet-İş Sendikası’ndan Anlamlı Ziyaret
-
Rektör Namık Ak, ders çalışan öğrencilere çorba ikram etti
-
Savaş Kalaycı ağaç dikimine katıldı
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.