<rss xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom" xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/" xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/" xmlns:media="http://search.yahoo.com/mrss/" version="2.0">
         <channel>
         <title>Ermenek</title>
         <link>https://www.karaman.gen.tr/ermenek/</link>
         <description></description><item>
			<title><![CDATA[Kaymakam Uğur Muzaffer Çam Görevine Başladı]]></title>
			<description><![CDATA[ERMENEK, 28 Ekim 2025 – İçişleri Bakanlığının 16 Ekim 2025 tarihli ve 102220 sayılı kararıyla [Ermenek] Kaymakamlığı görevine atanan Uğur Muzaffer Çam, 24 Ekim 2025 itibarıyla yeni görevine başladı.]]></description>
		    <content:encoded><![CDATA[Kaymakamlık binasına gelişinde ilçe kurum amirleri tarafından karşılanan Kaymakam Çam, göreve başlama sürecinde ilk olarak kamu kurum temsilcileriyle bir araya geldi. Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen tanışma ve değerlendirme toplantısında, ilçedeki kamu hizmetleri ve kurumların yürüttüğü projeler ele alındı.

“Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışıyla Çalışacağız”

Toplantıda konuşan Kaymakam Uğur Muzaffer Çam, ilçede sunulan kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmanın öncelikleri arasında olduğunu vurguladı. Çam, “Amacımız, vatandaşlarımızın devlet hizmetlerinden hızlı, verimli ve adil şekilde yararlanmasını sağlamak. Kurumlarımızla koordinasyon içinde, çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

İlçenin Gelişimi İçin İş Birliği Mesajı

Yeni görevine başlamanın heyecanını yaşadığını belirten Kaymakam Çam, tüm kurumlarla iş birliği içinde ilçenin gelişimi için çalışacaklarını söyledi. Eğitimden sosyal hizmetlere, tarımdan altyapı çalışmalarına kadar her alanda halkın ihtiyaçlarını merkeze alan projeler üretileceğini dile getirdi.

Kaymakam Uğur Muzaffer Çam’ın, görev süresi boyunca Ermenek’in sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sunacak projelere öncülük etmesi bekleniyor.
]]></content:encoded>
		    <image>https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2025/10/kaymakam-ugur-muzaffer-cam-gorevine-basladi-441.jpg</image>
		    <media:content url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2025/10/kaymakam-ugur-muzaffer-cam-gorevine-basladi-441.jpg" type="image/jpeg" medium="image"/>
<media:thumbnail url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2025/10/kaymakam-ugur-muzaffer-cam-gorevine-basladi-441-t.jpg"/>
<enclosure url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2025/10/kaymakam-ugur-muzaffer-cam-gorevine-basladi-441.jpg" length="50000" type="image/jpeg"/>
			<link>https://www.karaman.gen.tr/kaymakam-ugur-muzaffer-cam-gorevine-basladi/6266/</link>
			<pubDate>Tue, 28 Oct 2025 21:35:33 +0300</pubDate>
			</item><item>
			<title><![CDATA[Ermenek'te Batırıklı Bayramlaşma]]></title>
			<description><![CDATA[Ermenek Belediyesi ve Ermenek Belediyesi Kadın Meclisi’nin düzenlediği bayramlaşma ve batırık etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
]]></description>
		    <content:encoded><![CDATA[Lütfi Elvan Kent Meydanında Ermenek’in olmazsa olmazı batırığı için özellikle gurbetteki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte hem bayramlaşıp hem de batırık yiyerek batırık hasretini giderdiler ve memnuniyetlerini dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.

Etkinliğe Ermenek Belediye Başkanı Mustafa Bozcu’da katılarak vatandaşlarla hem bayramlaştı hem de batırığın tadına baktı.


]]></content:encoded>
		    <image>https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2024/06/ermenek-te-batirikli-bayramlasma-7470.jpg</image>
		    <media:content url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2024/06/ermenek-te-batirikli-bayramlasma-7470.jpg" type="image/jpeg" medium="image"/>
<media:thumbnail url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2024/06/ermenek-te-batirikli-bayramlasma-7470-t.jpg"/>
<enclosure url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2024/06/ermenek-te-batirikli-bayramlasma-7470.jpg" length="50000" type="image/jpeg"/>
			<link>https://www.karaman.gen.tr/ermenek-te-batirikli-bayramlasma/5970/</link>
			<pubDate>Wed, 19 Jun 2024 21:51:42 +0300</pubDate>
			</item><item>
			<title><![CDATA[Ermenek halkı bayramlaştı]]></title>
			<description><![CDATA[Ermenek’te Ramazan Bayramı nedeniyle Umut Cafe’de bayramlaşma töreni gerçekleştirildi .
]]></description>
		    <content:encoded><![CDATA[Ramazan Bayramı nedeniyle Ermenek ilçesinde bayramlaşma ve kurum ziyaretleri gerçekleştirildi.

Kaymakam Fatih Erdoğan ve ilçe protokolünün yanı sıra kamu kurumlarının temsilcileri ve vatandaşlarında katıldığı bayramlaşma töreninde, Kaymakam Erdoğan vatandaşların ve katılımcıların bayramını kutladı.

Kaymakam Erdoğan ve beraberindeki heyet sonrasında sırasıyla İtfaiye Amirliği, Devlet Hastanesi, Jandarma Komutanlığı, Hatice Hakkı Polat Huzurevi, Polis Merkezi Amirliği ve Ali Rıza Alıçlı Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek, personeller ve kamu kurumlarında hizmet verilen yaşlıların ve engelli bireylerin bayramını tebrik etti.
]]></content:encoded>
		    <image>https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2024/04/ermenek-halki-bayramlasti-1396.jpg</image>
		    <media:content url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2024/04/ermenek-halki-bayramlasti-1396.jpg" type="image/jpeg" medium="image"/>
<media:thumbnail url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2024/04/ermenek-halki-bayramlasti-1396-t.jpg"/>
<enclosure url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2024/04/ermenek-halki-bayramlasti-1396.jpg" length="50000" type="image/jpeg"/>
			<link>https://www.karaman.gen.tr/ermenek-halki-bayramlasti/5906/</link>
			<pubDate>Sat, 13 Apr 2024 11:37:33 +0300</pubDate>
			</item><item>
			<title><![CDATA[Ermenek Batırması]]></title>
			<description><![CDATA[Batırık (Ermenek Batırması) Cevizli Tarifi Nasıl Yapılır?
]]></description>
		    <content:encoded><![CDATA[Batırık (Ermenek Batırması) Cevizli Tarifi İçin Malzemeler


	Ana Malzemeler
	2 su bardağı ince (kısırlık) bulgur (dügürcük)
	1/2 (yarım) su bardağı dövülmüş ceviz
	2 orta boy soğan
	1 kase maydanoz
	Bir kaç dal fesleğen
	5-6 adet domates
	Su
	isteğe göre buz
	Ekstralar (mecburi değil)
	Salatalık
	Domates
	Mayhoş elma
	Lahana
	Yavru patlıcan
	Soğan
	Biber.


Bulguru geniş ve derin bir kaba alıyoruz. Üzerine tamamen dövülmüş veya robotta iyice un gibi çekilmiş cevizimizi ekliyoruz. Küçük küçük doğranmış soğanı ve maydanozu ekleyip elimizle iyice karıştırıp yoğurmaya başlıyoruz. Küçük küçük doğranmış domatesi yavaş yavaş ekliyoruz ve domatesleri elimizle eze eze karışıma yedirerek yoğurmaya devam ediyoruz. Son olarak fesleğeni de küçük küçük doğrayip ekliyoruz. Yoğurma işlemi bulgurlar yumuşayana kadar devam edecek. Bunu da tadarak anlayabilirsiniz ağzınıza çıtır çıtır gelmeyecek. Bu arada sıkılıp köfte şekli verecek yumuşaklığa gelen batırık hazır demektir. Bir kısmını köfte şeklinde sıkıp servis edelim. Kalan kısmına da yavaş yavaş su koyarak sulandırıp soğuk bir çorba gibi tüketebiliriz. Ne kadar su koyacağınız size kalmış ben çok koyu kıvamlı sevmiyorum siz de tadına bakarak su ekleyebilirsiniz.
Püf nokta domates soğan maydozu robotta çekmek yerine doğrayıp yoğururken ezmek ufaltmaktir.

Ekstra malzemelerimizi de hem sıkmasıyla yiyebiliriz hem de sulu halinin üzerine doğrayarak yiyebiliriz. Yeşil veya kara lahana çok yakışır haşlayarak yanında tüketebiliriz. Ben en çok mayhoş elmayla seviyorum.

Görüntüsü sebebiyle bilmeyenlerin ön yargıyla yaklaştığı ancak bir kez yiyenin bağımlısı olduğu enfes bir lezzettir. Yaz günlerine özellikle uygundur. Sulu haline bol buz atarak serin serin tüketmenizi tavsiye ederim.
Afiyet olsun
]]></content:encoded>
		    <image>https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-batirmasi-6988.jpg</image>
		    <media:content url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-batirmasi-6988.jpg" type="image/jpeg" medium="image"/>
<media:thumbnail url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-batirmasi-6988-t.jpg"/>
<enclosure url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-batirmasi-6988.jpg" length="50000" type="image/jpeg"/>
			<link>https://www.karaman.gen.tr/ermenek-batirmasi/5631/</link>
			<pubDate>Wed, 29 Nov 2023 23:10:21 +0300</pubDate>
			</item><item>
			<title><![CDATA[Ermenek Batırması Tescillendi]]></title>
			<description><![CDATA[Ermenek Batırması coğrafi işaret aldı.
]]></description>
		    <content:encoded><![CDATA[Ermenek Belediyesinden yapılan açıklamada, “İlçemiz mutfak kültüründe ve geleneklerinde uzun bir geçmişe sahip olan Ermenek Batırması’nın coğrafi işaret olarak tescillenmesi için Türk Patent ve Marka Kurumu’na yapmış olduğumuz başvuru sonucu 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanununun 41 inci Maddesi kapsamında 27.11.2023 tarihinde tescil edilmiştir. İlçemize hayırlı olsun” denildi. 
]]></content:encoded>
		    <image>https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-batirmasi-tescillendi-8173.jpg</image>
		    <media:content url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-batirmasi-tescillendi-8173.jpg" type="image/jpeg" medium="image"/>
<media:thumbnail url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-batirmasi-tescillendi-8173-t.jpg"/>
<enclosure url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-batirmasi-tescillendi-8173.jpg" length="50000" type="image/jpeg"/>
			<link>https://www.karaman.gen.tr/ermenek-batirmasi-tescillendi/5630/</link>
			<pubDate>Wed, 29 Nov 2023 23:08:08 +0300</pubDate>
			</item><item>
			<title><![CDATA[Ermenek'te Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi]]></title>
			<description><![CDATA[Karaman’ın Ermenek ilçesinde Kaymakamlığın koordinesinde Toplum Sağlığı Merkezi, Sosyal Hizmet Merkezi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kamu kurumu çalışanlarına ve muhtarlarına eğitim düzenlenerek koruyucu ve önleyici tedbirler değerlendirildi.
]]></description>
		    <content:encoded><![CDATA[Bağımlılıkla Mücadelede başta kolluk birimleri, kamu kurumları ve muhtarları olmak üzere sahada daha etkin bir mücadele verecek başta alkol, kumar ve madde bağımlılığı olmak üzere bağımlılığın tüm türleri ile mücadelemizden asla taviz verilmeyeceği ifade edildi.
]]></content:encoded>
		    <image>https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-te-bagimlilikla-mucadele-egitimi-verildi-30.jpg</image>
		    <media:content url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-te-bagimlilikla-mucadele-egitimi-verildi-30.jpg" type="image/jpeg" medium="image"/>
<media:thumbnail url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-te-bagimlilikla-mucadele-egitimi-verildi-30-t.jpg"/>
<enclosure url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-te-bagimlilikla-mucadele-egitimi-verildi-30.jpg" length="50000" type="image/jpeg"/>
			<link>https://www.karaman.gen.tr/ermenek-te-bagimlilikla-mucadele-egitimi-verildi/5586/</link>
			<pubDate>Sat, 18 Nov 2023 20:54:53 +0300</pubDate>
			</item><item>
			<title><![CDATA[Ermenek'in Sokak Zeminleri Beton Dökülerek Yenilendi]]></title>
			<description><![CDATA[Karaman’ın Ermenek ilçesinde, yıpranan sokak zeminleri, kaldırım ve korkuluklar Belediye ekipleri tarafından yenilendi.
]]></description>
		    <content:encoded><![CDATA[Geçtiğimiz günlerde Keşillik ve Karalar mahalle sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Bozcu, vatandaşların istek ve taleplerini dinlemiş, ardından bu taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat vermişti.

Bu çalışmalar kapsamında Keşillik ve Karalar mahallelerinde başlatılan çevre düzenlemesi, zemin beton yenileme, kaldırım ve korkuluk yapım çalışmaları tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuldu.
]]></content:encoded>
		    <image>https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-in-sokak-zeminleri-beton-dokulerek-yenilendi-8161.jpg</image>
		    <media:content url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-in-sokak-zeminleri-beton-dokulerek-yenilendi-8161.jpg" type="image/jpeg" medium="image"/>
<media:thumbnail url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-in-sokak-zeminleri-beton-dokulerek-yenilendi-8161-t.jpg"/>
<enclosure url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/11/ermenek-in-sokak-zeminleri-beton-dokulerek-yenilendi-8161.jpg" length="50000" type="image/jpeg"/>
			<link>https://www.karaman.gen.tr/ermenek-in-sokak-zeminleri-beton-dokulerek-yenilendi/5556/</link>
			<pubDate>Sat, 11 Nov 2023 15:33:35 +0300</pubDate>
			</item><item>
			<title><![CDATA[Başkan Bozcu, Mahalle Sakinleriyle Buluştu]]></title>
			<description><![CDATA[Ermenek Belediye Başkanı Mustafa Bozcu, beraberinde Birim Amirleriyle birlikte ilçe merkezindeki Seyran Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
]]></description>
		    <content:encoded><![CDATA[Seyran Mahallesinde Çınarlı, Afet evleri, Yahyakent ve Kömürkent’te vatandaşların talep ve isteklerini yerinde görerek bire bir dinleyen Başkan Mustafa Bozcu, vatandaşın istekleri doğrultusunda çalışmaların bir an önce başlatılacağını belirtti.
]]></content:encoded>
		    <image>https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/09/baskan-bozcu-mahalle-sakinleriyle-bulustu-5380.jpg</image>
		    <media:content url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/09/baskan-bozcu-mahalle-sakinleriyle-bulustu-5380.jpg" type="image/jpeg" medium="image"/>
<media:thumbnail url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/09/baskan-bozcu-mahalle-sakinleriyle-bulustu-5380-t.jpg"/>
<enclosure url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/09/baskan-bozcu-mahalle-sakinleriyle-bulustu-5380.jpg" length="50000" type="image/jpeg"/>
			<link>https://www.karaman.gen.tr/baskan-bozcu-mahalle-sakinleriyle-bulustu/5506/</link>
			<pubDate>Thu, 14 Sep 2023 13:53:48 +0300</pubDate>
			</item><item>
			<title><![CDATA[BBP Ermenek İlçe Kongresi Yapıldı]]></title>
			<description><![CDATA[Büyük Birlik Partisi Ermenek ilçe kongresi yapıldı.Yeşil Kafe Restaurantta saat 10:30 da başlayan kongrede Ramazan Yeşil, Büyük Birlik Partisi Ermenek İlçe başkanı oldu. ]]></description>
		    <content:encoded><![CDATA[Program İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Kuran-ı kerim okunması ile devam etti. BBP kurucu genel başkanı Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun kendi sesinden, kendi yazdığı ‘üşüyorum’ şiiri kongreye katılanlar tarafından ilgi ile dinlendi.

Kongrede konuşma yapan BBP Genel Başkan Baş Danışmanı ve MKYK üyesi Murat Güneş; ”Değerli Arkadaşlar,Sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Hoş geldiniz.

Davetimize teşrif ederek yanımızda olduğunuz için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. planladığımız Merkez ilce kongremizi Allah’ın izniyle bugün yapma imkanı bulduk.

Bbp İl Başkanlığı görevine ilk başladığında, özellikle “Öznesi Karaman” olan her konunun tarafı ve takipçisi olmaya kendini adamis il başkanı Mesut SOYFİDAN ve yönetimine teşekkür ederim .Bu meyanda Genel Başkanım Sn Mustafa DESTİCİ ‘nin selam ve muhabetlerini size getirdim, kendimize ve Karamanimiza söz verdik ,Her konuda hemşehrilerimizin dertleriyle dettlenecek,çözümü noktasında tüm imkan ve gayretlerimizi sunacak,mutluluklarindan kıvanç duyacak bir il başkanını Sizlere emanet ediyoruz . Ermenek ilçe başkanımız Ramazan bey ve yönetimine başarılar diliyorum.
2023 yılı Aşık Veysel yılı olarak Sn Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalandı. Bizde konusmamizin sonunda onun güzel bir sözüyle konuşmamızı nihayetlendirelim, amacımız ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın misali gönüllerdeiyi anılmak.
Karaman ve Ermenek basınımızın güzide temsilcileri olan sizlerede bugünkü bulusmamizda bizlere teveccüh gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum Kongremizin ülkemize, Karamanimiza hayırlı olmasını temenni ederim.

Daha nice güzel günlerde yine bir arada olabilmek dileğiyle bizleri bu anlamlı günümüzde yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize tekrar teşekkür ederim diliyorum.” Dedi.

BBP Karaman İl Başkanı Mesut Soyfidan; ”Sevgili Ermenekli hemserilerim degerli misafirlerimiz ,Büyük Birlik Parti teşkilatlarımızın kıymetli mensupları, değerli dava arkadaşlarım, geleceğimizin teminatı sevgili gençler, hanımefendiler, beyefendiler; sizleri en kalbi duygularımla, sevgiyle saygıyla, muhabbetle selamlıyorum.

Buradan Karamanin tüm köylerindeki, tüm ilçelerindeki özellikle kardeşlerime sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum.
Karaman Ermenek İlçe Kongresinin de şehrimiz için, ülkemiz, milletimiz ve geleceğimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Kuruluşundan bugüne kadar Karaman teşkilatlarımızda vazife üstlenmiş tüm dava arkadaşlarıma en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Ahirete irtihal etmiş olanlara Rabbimden rahmet ve mağfiret diliyorum.

Bugün görevi alan sorumluluk üstlenecek merkez ilce başkanı ve kardeşlerime de Yüce Mevla’dan muvaffakiyetler temenni ediyorum.

Şimdi salondakiler başta olmak üzere BBP teşkilatımızın tempolarını artırarak şimdiden 2023 seçimlerine hazırlanacağına inanıyorum. Mevlana Celaleddin Rumi Hazretleri ne buyuruyor, Ben dostlarımı ne kalbimle, ne de aklımla severim. Olur ya kalp durur, akıl unutur. Ben dostlarımı ruhumla severim. Ruh, ne durur, ne de unutur. İşte biz de karamani böyle seviyoruz. Ruhumuzla seviyoruz.Karamanin müteşebbis insanlarını ülkesine, milletine, bayrağına, ezanına sevdalı insanlarını ruhumuzla seviyoruz. aşkınan çalışan yorulmaz diyerek sizlerin desteğine, sizlerin güvenine mazhar olmak için gece-gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Kongremiz hayırlara vesile olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.” Dedi.

BBP Ermenek İlçe Başkanı Ramazan Yeşil ise; ”Gelişiyle bizleri onurlandıran sayın genel başkan baş danışmanı, MKYK üyemiz  Murat Güneş, birlikte görev almaktan ve yol yürümekten onur ve gurur duyduğum sayın il başkanım Mesut Soyfidan, çok kıymetli il ve ilçe teşkilat mensubu adaylarımla  bu yolda beraber yürüyeceğim yol arkadaşlarım, sevgili divan başkanım ve kıymetli hazirun, sevgili kadın kolları ve gençliğimizin teminatı geleceğimizin mimarı olan alperenlerimiz ve değerli basın mensubu arkadaşlarımız, Ermenek’te gerçekleştirmiş olduğumuz ilçe kongremize hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Ben Karaman’ın Ermenek ilçesinde 1982 doğumlu, Ermenek imam hatip mezunuyum. Evli ve dört çocuk babasıyım. İşletme sahibiyim. Okul kooparatif başkanlığına devam etmekteyim.

29 ocak 1993 yılında rahmetli başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu önderliğinde büyük Türkiye desturuyla çıkılan bu kutlu davada amacından bir an bile sapmadan, duruşundan taviz vermeden temiz, pak ve lekesiz bu davanın bende bir neferi olmaktan onur ve gurur duymaktayım.

Bu duygu ve düşüncelerim ile ermenek ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını diler ve konuşmama rahmetli başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir sözü ile tamamlamak isterim.

ben türk’üm türk esir olmaz

Ben türk’üm türk bayraksız olmaz

Ben türk’üm türk devletsiz olmaz

Ben türk’üm türk ezansız olmaz

Ben türk’üm türk hürriyetsiz olmaz

Saygılarımla.” İfadelerine yer verdi.
]]></content:encoded>
		    <image>https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/01/bbp-ermenek-ilce-kongresi-yapildi-4616.jpg</image>
		    <media:content url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/01/bbp-ermenek-ilce-kongresi-yapildi-4616.jpg" type="image/jpeg" medium="image"/>
<media:thumbnail url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/01/bbp-ermenek-ilce-kongresi-yapildi-4616-t.jpg"/>
<enclosure url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2023/01/bbp-ermenek-ilce-kongresi-yapildi-4616.jpg" length="50000" type="image/jpeg"/>
			<link>https://www.karaman.gen.tr/bbp-ermenek-ilce-kongresi-yapildi/5002/</link>
			<pubDate>Mon, 23 Jan 2023 09:48:22 +0300</pubDate>
			</item><item>
			<title><![CDATA[Ermenek Belediyesi Tarafından Sokak Hayvanları İçin Barınaklar Yapıldı]]></title>
			<description><![CDATA[Kış günlerinin yaşandığı ilçemizde sokak hayvanları için zorlaşan hayat koşullarına bir nebze olsun yardımcı olmak amacıyla Belediyemiz tarafından yapılan hayvan barınağı yapım çalışmaları tamamlandı]]></description>
		    <content:encoded><![CDATA[
Kış günlerinin yaşandığı ilçemizde sokak hayvanları için zorlaşan hayat koşullarına bir nebze olsun yardımcı olmak amacıyla Belediyemiz tarafından yapılan hayvan barınağı yapım çalışmaları tamamlandı.



Yine aynı şekilde kedi sığınma evleri ilçemizin çeşitli yerlerine konularak sokak hayvanlarının kışın soğuk havadan biraz olsun etkilenmemesi sağlanmıştır.



Belediye Başkanı Atila Zorlu’nun yaptığı açıklamada; Sokak hayvanlarının başıboş gezmeleri çocuklarımıza, kadınlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza ciddi manada rahatsızlık vermekteydi. Tabi bizim inanç ve yaşam biçimimize göre hayvan hakları da bir haktır ve hayvanlarımıza da itinalı bir şekilde davranmalıyız. Bu barınağı yapmamızın gayesi, şehrimizde başıboş dolaşıp halkımız açısından tehdit oluşturan başıboş sokak hayvanlarını burada toplayıp bakımlarını yapıp, onlar için de iyi bir yaşam alanı oluşturmaktır şeklinde konuştu. 
]]></content:encoded>
		    <image>https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2020/01/ermenek_barınak.jpg</image>
		    <media:content url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2020/01/ermenek_barınak.jpg" type="image/jpeg" medium="image"/>
<media:thumbnail url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2020/01/ermenek_barınak.jpg"/>
<enclosure url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2020/01/ermenek_barınak.jpg" length="50000" type="image/jpeg"/>
			<link>https://www.karaman.gen.tr/ermenek-belediyesi-tarafindan-sokak-hayvanlari-icin-barinaklar-yapildi/4057/</link>
			<pubDate>Tue, 28 Jan 2020 11:01:38 +0300</pubDate>
			</item><item>
			<title><![CDATA[Ermenek Belediyeden Bayanlara Özel Spor Merkezi Açıldı]]></title>
			<description><![CDATA[Turkuaz Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezimizde Spor Akademisi mezunu, alanında uzman ve deneyimli Pilates eğitmeni eşliğinde Ermenek’li bayanlar için spor merkezi açıldı]]></description>
		    <content:encoded><![CDATA[
Turkuaz Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezimizde Spor Akademisi mezunu, alanında uzman ve deneyimli Pilates eğitmeni eşliğinde Ermenek’li bayanlar için spor merkezi açıldı.



Turkuaz Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezimizde Spor Akademisi mezunu, alanında uzman ve deneyimli Pilates eğitmeni eşliğinde Ermenek’li bayanlarımız için özel pilates derslerimiz Haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere başlamış olup, bu mucizevi egzersiz sisteminin etkilerinden faydalanmak için siz değerli bayanlarımızın katılımlarını bekliyoruz. Kayıt işlemlerimiz Spor Merkezimizde yapılmakta olup, iletişim için 0539 577 89 58 nolu telefondan irtibata geçebilirsiniz.



Hafta içi ve Hafta sonu her gün bay ve bayan hocalarımız eşliğinde fitness, kick boks, aikido, karate gibi bireysel savunma dersleri ile hizmet verilmektedir. Ayrıca Türk hamamı, buhar banyosu, sauna ve dinlenme alanları mevcut olup vatandaşlarımızın hizmetine açıktır. 
]]></content:encoded>
		    <image>https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2020/01/ermenek.jpeg</image>
		    <media:content url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2020/01/ermenek.jpeg" type="image/jpeg" medium="image"/>
<media:thumbnail url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2020/01/ermenek.jpeg"/>
<enclosure url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2020/01/ermenek.jpeg" length="50000" type="image/jpeg"/>
			<link>https://www.karaman.gen.tr/ermenek-belediyeden-bayanlara-ozel-spor-merkezi-acildi/3901/</link>
			<pubDate>Thu, 09 Jan 2020 14:01:08 +0300</pubDate>
			</item><item>
			<title><![CDATA[Karaman’ın Ermenek ilçesinde eğitime kar engeli]]></title>
			<description><![CDATA[Karaman'ın Ermenek ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi]]></description>
		    <content:encoded><![CDATA[
Karaman'ın Ermenek ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi.



İlçede gün boyu devam eden kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı 50 santimi bulurken, yaşamı da olumsuz etkiledi. Yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle İlçe Kaymakamlığı, ilçe merkezi ve merkeze bağlı köylerdeki tüm okulların bugün için tatil edilmesine karar verdi.



Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarda görevli hamile ve engelli personelde idari izinli sayılacak.&nbsp; 
]]></content:encoded>
		    <image>https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2020/01/ermenek-kar.jpeg</image>
		    <media:content url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2020/01/ermenek-kar.jpeg" type="image/jpeg" medium="image"/>
<media:thumbnail url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2020/01/ermenek-kar.jpeg"/>
<enclosure url="https://www.karaman.gen.tr/images/haberler/2020/01/ermenek-kar.jpeg" length="50000" type="image/jpeg"/>
			<link>https://www.karaman.gen.tr/karamanin-ermenek-ilcesinde-egitime-kar-engeli/3880/</link>
			<pubDate>Wed, 08 Jan 2020 14:17:11 +0300</pubDate>
			</item></channel>
</rss>